Ta meg til Visby, nei vent, jeg må lære fransk.

Un Intensive – Madame Abery.

Når man går et intensivkurs i fransk, betyr intensivt virkelig intensivt. Etter denne uken skal jeg i teorien kunne alle franske verb, og konversere enkel fransk. I teorien.

20130803-142214.jpgI teorien kan jeg også dette utenat.

Bortsett fra ca. et tonn med lekser, var det deilig at helgen endelig kom og at jeg har fått sovd ut. Jeg er hjemme for helgen, og det var utrolig deilig å sove i egen seng, selvom jeg kjenner en smule misunnelse over at jeg ikke er på Gotland med teatergjengen. Enda mer surt blir det når de sender bilder av dem selv i Visbys vakre, solfylte gater, når det regner som verst her i Tønsberg.

20130803-143100.jpg

Bildet jeg tok da Anja og jeg var på Gotland i mai. Fantastiske øy! Men uansett hvor mye jeg ønsker meg til Visby akkurat nå, vil jeg nok om en måned sette pris på at jeg kan noen ord fransk.

Der er det sommer men her hjemme er det høst.

Vel, det er vel ikke høst riktig enda, men med skolestarten i Oslo kom virkelig høstfølelsen. Sommeren og tiden flyr, og i går var det bare en måned til jeg drar, og i morgen er det en måned til første skoledag i Frankrike! Men før det: Apprendre le français.

Salut!
( For dere lesere som ikke faller i kategorien venner, Au revoir )

4 tanker på “Ta meg til Visby, nei vent, jeg må lære fransk.

  1. Hei! Utrolig tøft gjort – det i det heletatt å dra til Frankrike for å gå på skole, og ikke minst det at du ikke kan språket fra før! Gleder meg til å følge med hvordan det går, du er utrolig flink og tøff, det skal du vite. Alt dette kommer til å gå kjempebra 🙂
    Du får komme hjem igjen etterpå da, så vi får åpnet noe konditori liknende ett sted? Haha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s