Quelle heure est-il?

Hvis du lurer på hva klokken er i Frankrike bør du ikke spørre, for du kommer mest sannsynlig ikke til å skjønne det..20130808-141554.jpgOg om du da har funnet ut hva «dix heures moins le quart» betyr, har du sikkert brukt så lang tid at du må sjekke klokken igjen, og da er jo plutselig klokken blitt noe annet.

I dag har vi altså hatt om klokken. Jeg har alltid ment jeg kunne klokken, men det viste seg i dag at jeg ikke kunne den. Ihvertfall ikke den franske. For da Madame Abery spurte hva klokken var

Nei, dette var kjedelig å skrive om. Sikkert kjedelig å lese også, men hvis du fant det spennende og interessant, satt jeg ikke punktum, slik at du da kan brodere videre selv.

20130808-220604.jpgJe ne comprends pas la montre.

Foruten om å lære tiden, har jeg i dag ikke gjort stort. Som den sykt opptatte bloggeren jeg er, burde jeg jo i dag egentlig ha løpt en mil eller to, svart masse e-post og nettshoppet for minst tre tusen. Det har jeg altså ikke. Vurdere derfor å legge om til lavkarbo, kun for å bli mer interessant. Hørt at det trekker lesere.

Apropos lesere, i går hadde jeg helt fantastisk statistikk. Det var fun.

20130808-214741.jpg
Hurra! Au revoir!

3 tanker på “Quelle heure est-il?

  1. Dette med klokka var veldig kjent. Franskmennene var jo tidlig ute i Thailand. Og det er sikkert de som har etterlatt seg den samme ‘kokke-inndelingen’ der. Det er jo litt rart å starte på 1 igjen både kl. 07:00 og kl. 19.00, men slik er det altså. !!!!!!!!!!!!! (Så populær bloggen er blitt…… kjempe….)

  2. 🙂 Hørtes komlisert ut.. Nå kommer du hvertfal alltid forsent da du først må bruke lang tid på og tolke hva klokken er 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s