Helg da.

Hei bloggen.
Unnskyld for at jeg ikke blogget i går. Jeg gadd nemlig ikke, og da gadd jeg ikke.

20130810-101129.jpgDessutten satt jeg og øvde på dette. Madame Abery sier vi må kunne det(utenat).

I går var forresten siste dagen med Madame Abery. Av en eller annen grunn skulle vi bare ha henne i to uker. For alle dere som lurer på hvordan hun ser ut, og trenger å sette et ansikt på henne, kan jeg røpe så mye som at hun er helt lik den kvinnelige hovedrollen i Glee. Med andre ord ganske søt.

Foruten om siste time med Madame Abery(som inkluderte mer kakespising) var det en veldig fin dag i går. Solen sto virkelig på i Oslo, noe som ikke er så kult når du sitter inne i et klasserom hele dagen.

20130810-114206.jpgSol i Oslo da.
Helgen har ankommet nok en gang, og det er igjen helt greit. Igjen er jeg hjemme, og igjen har vi helgelekser. Faktisk inneholder leksene brevskriving denne helgen også. Er franskmenn veldig glad i å skrive brev? Eller er de bare glad i å få de? For foreløpig har jeg ikke mottatt noen, selvom jeg har skrevet mange (2).

Noen (mamma) lurer også på hvordan mine nye venner er. Kan beskrive dem som veldig greie og morsomme. De ler mye av meg. Og med meg, selvfølgelig.

20130810-113535.jpg
Brage og meg på trikken.

Apropos trikk. Kan du tenke deg noe mer irriterende enn enslige menn som setter seg i partyfireren når man kommer en hel gjeng? Det kan iallefall ikke jeg.

20130810-105402.jpg Foruten når partyfireren er opptatt må jeg si at jeg virkelig digger trikk. Absolutt dagens kollektivhøydepunkt. Føler nesten at jeg er med i en living av Kardemomme by.

I dette øyeblikket gjør jeg absolutt det beste i verden. Sitter på with i Tønsberg med en kopp Americano.

20130810-112601.jpg Livet er bra, både i Tønsberg og i Oslo.
God helg, bon week-end.

1 tanke på “Helg da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s