Toget

Sitter på toget. Mannen ved siden av meg spiller på Ipaden sin. Jeg kunne tenke meg det spillet.

20130816-190014.jpg

Han er opptatt av fotball, lua langt over hodet, stor hettegenser. Biter mest sannsynlig neglene. Samsungtelefon. Det trenger ikke være et spesielt merke. Den skal kun brukes til å ringe med. Lua også, kun til å holde hodet på plass.Lurer på hva han tenker.

Han lukter overraskende godt til å være så sjuskete. Kanskje moren hans fortsatt kjøper parfyme til han når hun er ute og reiser?

Føler meg litt som Anne B. Ragde i dag. Derfor denne voldsomme beskrivelsen av mannen til høyre. Men jeg er ikke helt på stadiet til Ragde enda, for dette har ingen undermening eller metafor. Bare beskriving.
20130816-195051.jpgDessuten snakker jeg jo ikke trøndersk, så kan vel egentlig ikke sammenligne meg med henne i det hele tatt.

I dag sto jeg opp, tok en dusj (De jeg bor hos, Tony og May Conny, har steamdusj, virkelig helt fantastisk.) og dro til skolen. Skolen var passe interessant i dag. Eller, egentlig ikke. Var trøtt. Men det var jo forsåvidt bare min egen feil. Etter skolen var jeg hos Vegard og drakk te. Det var hyggelig.

Toget var forresten en halvtime forsinket i dag. Valgte å se positivt på det. Nå stoppet vi i Drammen. Det har sin sjarm. Bare ikke nok.

20130816-195747.jpgEller, det er egentlig ikke noe sjarmerende med Drammen, tar det tilbake. Hele situasjonen minner meg om en sang fra Sesam Stasjon, hvor hovedpoenget er at tog er det beste i verden og at man stopper i Drammen og det er fint for da kan man spise sjokolade. Egentlig feilinformasjon på det sterkeste. Og i og med (iåme?) jeg er i Drammen, betyr det at jeg har blogget fra Oslo til Drammen. Nå ble det mye Dramming. Tror jeg slutter her.

Statusoppdatering på mannen ved siden av: Fire tegn til liv, et gjesp og tre blunk etterfulgt spillbytte på Ipaden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s