Foredragsholder og bylønsjer

Sitter jeg virkelig på denne bussen igjen?

20130826-215538.jpg Hver gang jeg har tatt bussen til Greveskogen og opp eikveien de siste tre månedene har jeg tenkt «dette er siste gang på lenge jeg kjører her». Gang på gang tar jeg avlikevel feil, og gang på gang tar jeg meg selv i å ta bussen til Eik.

Bare de siste dagene har det blitt noen turer opp, både når jeg skulle på NM og i morges, da jeg hadde en avtale og møte med fine Eli, min ekslærer i bransjefag. Vi snakket først litt, før jeg holdt et mini-foredrag for den gamle klassen min om opplegget jeg er med på og hva jeg skal fremover. Det var virkelig hyggelig å se alle igjen.

Og dette ble heller ikke mitt siste møte med eikbussen, for til fredag skal jeg i førsteklassen på restaurant og matfag og fortelle dem om det. Reklamebransjen as, uansett, livet som kurs og foredragsholder er fint. Jeg soler meg i tittelen mens jeg enda kan.

Klokken halv elleve var jeg ferdig, så da dro jeg en tur til mormor og spiste frokost. Det var utrolig hyggelig, etter frokosten dro vi ned til byen, så litt rundt og spiste på brygga. Fiskesuppen på Becks var overaskende bra.

20130826-221834.jpgTror jeg har sånn cirka verdens fineste mormor.

Utenom jobben som foredragsholder og fantastisk bytur med mormor har jeg brukt ettermiddagen til å slå rekorden til Oline i Bananakong

20130826-222203.jpg Har også hengt med venner, men det var ikke like interessant som Bananakong, så de får ikke et avsnitt i dette innlegget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s