Reiseklar og gifteklar

Kaffe, du er min venn.

20130830-142422.jpg
Det er virkelig ikke meningen at dette skal bli en form for kaffeblogg hvor jeg skriver hva slags kaffe jeg drikker til enhver tid(Solberg Hansen Java Mocca for øyeblikket hvis noen lurte), men det er faktisk det det meste av tiden min blir brukt til.

Kaffe meg her og kaffe meg der. I dag har jeg kjøpt meg en ny kaffekopp som du ser på bildet. Hadde en byttelapp på traktøren som måtte brukes før Frankrike. Dermed er jeg en kaffekopp rikere og et skritt nærmere gifteklar.

Faktisk er jeg to skritt nærmere gifteklar, for da jeg var på Barista med Pia i sted, fikk jeg kanskje verdens morsomste og teiteste gave. Noe man alltid får bruk for, nemlig en støvkost. Og da naturligvis ikke en vanlig støvkost, men kanskje verdens mest sexy, porno-støvkost. Nå skal jeg virkelig tørke støv.

20130830-145213.jpg En erfaring jeg har gjort etter jeg fikk leiligheten er at støvtørking er kjedelig.
-Pia

Dermed håpet hun at denne gaven kunne inspirere til mer støvtørking når jeg får mitt eget sted i LaRochelle om et år.

Og apropos gaver, har også fått en av fineste Åshild. En liten nødboks med norske ting og liste over urnorskhet, Ivar Aasen-undertøy og en Moodstatoo i tilfelle jeg får akutt hjemlengsel. Virkelig gjennomført.

20130830-150032.jpg Tusen takk, det var gull, dere er gull.

Nå ble det mye gaveprat. I tillegg til overøsing av gaver, har jeg jo holdt enda et foredrag for Rm vg1 i dag om det å reise til Frankrike og at de kan søke selv om et år. Det var faktisk veldig gøy, og tror kanskje noen fikk plantet en liten drøm som absolutt kan gå i oppfyllelse. Jeg sier det igjen, livet som foredragsholder er fint. Jeg liker å snakke for folk, dele erfaringer og tanker.

Må forresten si dere lesere er enkle og lite kravstore. Med en gang det kom et outfitinnlegg fløy statistikken i været. Over 80 lesere i går. Tror jeg skal begynne å legge ut lavkarbo-oppskrifter og mine Nelly-favoritter, så er jeg kanskje på topplisten neste uke? Er det en god plan?

Jeg prøver å holde på selvrespekten, så mest sannsynlig ikke. Au revoir, vi blogges.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s