Oppdatering

Nå er jeg her, blandt holmer og skjær med toner og vindskjeve ord før så jeg på båter fra brygga, nå er det jeg som ror.

20130902-122508.jpgDet var vel omtrent det tankene mine besto av sekundet flyet lettet.

Nå har jeg reist, nå er jeg her, nå, etter atten timers reise er jeg omsider i seng, nydusjet, mett og noe mindre nervøs. Har virkelig fått en helt fantastisk velkomst og en fantastisk hyggelig vertsfamilie som jeg skal bo hos i helgene(skal fortelle mer siden).

En trist avskjed med mor, flytur uten turbulens, masse venting på flyplassen i Paris og enda litt mer venting kan være små stikkord for dagen. Vi som skulle langs vestkysten av Frankrike dro sammen ned i buss, selvfølgelig var Eilif og LaRochelle siste stoppested klokken halv tolv. Altså, jeg er litt dø, men jeg overlever.

20130903-020607.jpgTanken på at eventyret har begynt nå er helt uvirkelig. Nå skjer det, nå lever jeg. Dette blir så fantastisk spennende.

Uansett, bussturen var for all del hyggelig, fikk nesten lest ut boken jeg hadde med, i tillegg til at jeg fant noen som polerte og filte neglene mine.

20130903-013807.jpg Og æ ga dæ et smil, og du tok fram din (neil)fil.

Må innrømme at jeg noen ganger under bussturen lurte på hva i all verden jeg gjør ute i store verden, jeg som elsker mitt hjemland og Tønsberg over alt på jord. Plutselig kjørte vi forbi IKEA, og da kom endelig følelsen av hjemme tilbake, og jeg skjønte at dette stedet også kan bli et hjem.

20130903-014359.jpg
Som sagt var mottagelsenen veldig bra, ble møtt av skolens rektor og vertsfamilien som kjørte meg hjem(mitt nye hjem altså, ligger cirka 40 min fra LaRochelle) og jeg forstår overraskende mye av hva de sier! Mest fordi de snakker engelsk.

Regner og håper de begynner med fransk litt etter hvert. Deilig med en myk start, men vil lære så fort som mulig, for dette blir nok tøft. Og det skal ikke bli slik at alle innlegg starter og slutter med en sangtekst, men vil dele mer av denne med dere, finner den så utrolig fin og ærlig.

Og mangler jeg mening og retning noen gang, så er jeg alene ombord, men jeg vet jeg må videre, for jeg ror.

2 tanker på “Oppdatering

  1. Så bra at du ble godt tatt i mot da. Dette fikser du greit. Hjelper masse med din muntre og positive personlighet også vettu!!! Det når man langt med.
    Masse lykke til de nærmeste dagene. Klem fra hjemlandet.
    Tante Din

  2. Så herlige beskrivelser av reisen din. 🙂
    Savner deg masse allerede, men gleder oss over din nye og spennende hverdag. Store klemmer 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s