I går

Du vet når gryta på størrelsen med en vaskebalje, fylt med blåskjell, settes på bordet, lukten fyller hele terrassen og hele selskapet spiser rett fra kjelen, med hendene og hodet halvveis oppi? Hvis det er noe som er «den følelsen», så må det virkelig være det.

20130908-173655.jpg Du har selvfølgelig hatt en times tid med apperetiff først, oliven, spekepølser og tomater fra naboens hage. Tror aldri jeg har smakt så gode tomater før. .

20130908-175939.jpg

Som du kanskje forstår hadde jeg en veldig fin kveld i går. Familiene Durozier hadde gjester, og jeg fikk oppleve mitt første franske middagsselskap. Det var virkelig helt fantastisk. De danset, sang og åt og åt og åt og åt. Pappa, du hadde elsket disse blåskjellene, gryta på åpent bål, sammen med chorizo og hjemmelaget fritt. Virkelig ok+.

20130908-175925.jpg

Må forresten unnskylde for det meget seriøse innlegget i går kveld, det var ikke meningen å være så seriøs. Men det føltes fint, og takk for all god respons. Ellers i går var vi en tur i en liten by, kjøpte noen skjorter og skrivebøker.

Var også innom en mobilsjappe og kjøpte nytt abonnement til telefonen min. Så til de av dere som vil ha tak i meg er det ingen vits i å prøve på mitt gamle nummer.

20130908-175946.jpgKan det bli mer franskt? Mangler bare en mustasj og en baguette.

I morgen er det opp halv seks og tilbake til internatet. Bonne nuit.

1 tanke på “I går

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s