Eilif på prøve

Dette innlegget skrives fra bibliotek-pc, bilder kommer. Må tilføye at det ikke er lov med mobil på skolen, så dette er snikbilder. Eilif undercover.

På grunn av lite, veldig lite (egentlig null) internett, har det ikke kommet oppdatering de siste dagene. Det er ikke noe internett på internatet, men er jeg heldig har jeg fri, som nå, og kan bruke maskinene paa biblioteket.

Da jeg kom på skolen på mandag, fikk jeg beskjed om vi i da skulle få besøk av ei som skulle fortelle hvordan vi skal stelle neglene våre. Ok, tenkte jeg. Koselig det, fint.

20130913-224339.jpgDet ble til noe av det merkeligste jeg har vært med på. Hvis noen av dere har sett Prinsesse på prøve kan dere tenke dere hvordan det var. Da hun blir forvandlet fra mindre pen til pen.

Vi kommer inn i en stor sal. Forran oss, et bord med vann, kaffe og kaker. Til venstre, to store bord med sminkekofferter og negldamer sittende rundt. Til høyre, en oppsatt frisøravdelig. Hele rommet er fylt av frisørlærlinger, jenter som prater og ler, sjefen, en dame med hvite, stramme bukser og en sveis Lady Gaga verdig. Og selvfølgelig, den obligatoriske homsen alle skjønnhetsmiljøer har. I helsort, slangeskinnsbukser og en stripet sleik herfra til Mars.

20130913-224357.jpgJeg blir satt i en stol, bedt om å skrive navnet mitt. Deretter blir hele ansiktet mitt grundig undersøkt, hvorav jeg etterpå får et papir med info om hva slags kremer, ansiktsmasker og peelinger jeg må bruke for å holde det vedliket og for å få enda finere hud.

Før jeg rekker å blunke blir jeg dratt over i en annen stol, hvor en fransk, ung dame sitter og filer neglene mine. Det var skummelt, alt skjedde helt forferdelig fort. Nå skjønner jeg hvorfor det heter sportsmanikyr. Her fikk jeg igjen et ark om hva jeg må gjøre for å få mykere hender. Helt ærlig trodde jeg de var myke nok, men tydeligvid ikke.

20130913-224435.jpgIgjen blir jeg dratt over i en ny stol. Kappe over hodet, og jeg kjenner en stor kniv i nakken. Tror jeg aldri har vært mer skremt og redd for håret mitt i hele mitt liv. Frisøren klippte håret i en rett strek fra øret til øret. Kniven brukte hun til å barbere nakken min. Ikke akkurat apples and diamonds.. ikke fikk jeg kaffe heller. Maria, jeg savner deg.

Uansett, franskmenn altså. Trodde jeg skulle på kokkeskole, men lurer på om det kanskje er forberedning til en missekåring. Ikke vet jeg. Nå er jeg iallefall klar til å represntere service- og reiselivsbransjen.

20130913-224448.jpgEller, neglene mine er iallefall klare.

1 tanke på “Eilif på prøve

  1. Nå lo jeg. Mye. Veldig mye.
    Du skriver fantastisk.

    Og nå lever du et liv verdig Anne Hataway (skrives det sånn? Ja, vet det ikke er innafor å ikke vite det).
    (Det er jo forresten fordi du er fremtidig konge)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s