Nyttige ord

Du vet alle de ordene som ikke står i ordboka, og de setningene du ikke lærer av en lærer, men som er grunnleggende i et språk?

En ting jeg fikk før jeg dro, men som jeg ikke har fortalt om enda, er kanskje verdens mest fantastiske, smarteste ordbok.

20130914-134739.jpgDet var noe Helene og fru Torvik, som jeg fikk den av, mente jeg bare måtte ha, og at jeg helt sikkert kommer til å få bruk for.

20130914-134746.jpgMen hvis jeg noen gang får bruk for dette, er jeg ikke sikker på om jeg ville oppdatert dere med det.

Uansett, det er kjekt å vite hvordan jeg skal bli sur på fransk, eller hvordan jeg skal gå frem..

20130914-135100.jpg

20130914-135240.jpgHar vært etterspørsel etter fler bilder av meg, her er jeg.

Ellers går livet sin gode gang. Jeg spiser mer ost, og har det bra, men vurderer virkelig å kutte ut desserten etter hvert måltid nå. Kroppen min har virkelig ikke godt av så mye pudding og kompotter, i tillegg til all osten, som jeg virkelig ikke kan eller klarer å kutte ut. Jeg er blitt en osteelsker. J’adore le fromage.

(Og fru Torvik, du skal selvfølgelig få vite hvilke sider i boken jeg har fått bruk for. Regner med det var tanken bak det hele, din nysgjerrigper. Sender deg en Mail)

1 tanke på “Nyttige ord

  1. Tilbaketråkk: Nytt år og blogging | Eilif

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s