Fisketur

Hurra, mandag og ny uke, nye muligheter og blanke ark. Følte for å være litt positiv i dag. Ofte sprer det seg, så håper du ble litt gladere av å lese dette. Hvis ikke du ble det, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre for å hjelpe. Kanskje du bør lese en annen blogg?

20130922-173954.jpgAbsolutt en bra dag på vannet i går. Fikk tre karper(og som jeg tenkte på deg Karoline). I følge Jules var det en dårlig dag på vannet, kun tre fisk? Vi dro hjem tidlig, noe som var helt greit, da jeg kjente at selv seks timer med fisking var litt i overkant for enkle meg. Vi skulle egentlig være til halv fem, men syklet hjem i totiden. Jeg ble lettet. Tror ikke jeg er helt sportsfisker enda.

20130922-174004.jpgFransk trafikk er litt skummel, spessielt når det ikke er bremser på sykkelen du sykkler på. Zéro freins. Later som at jeg blir tøffere av det, som en trøst når en bil passerer tredve cm fra meg i nitti kilometer i timen og jeg nesten tisser på meg. De kjører helt sykt fort. «Barn leker»-skilt har de i allefall ikke. Tror neppe de ville ta hensyn til det heller.

20130922-173959.jpgI går var virkelig en sommerdag. Fikk tilogmed lurt magen til å slikke litt sol.

Uansett, nå er jeg tilbake på skolen og internatlivet. Gleder meg til å legge meg i kveld, Eilif er trøtt, men nå er det bare tre timer skole igjen(!). Hurra.

God mandag.

1 tanke på “Fisketur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s