Siden sist

Hei bloggen. Det har vært lite aktivitet de siste dagene, grunnet litt lite Internett, men mest fordi jeg ikke har hatt lyst.

Siden fredag har jeg spist ost, sovet og sovet. En av nettene, nærmere bestemt lørdag, ble tilbrakt på hotell i Bretagne da min vertssøster har utplassering der. Og du som Bretagne er fint. Helt fantastisk, virkelig helt fantastisk.

20131009-145140.jpg

20131009-145126.jpg Siden mandag har jeg vært tilbake på internatet og utplasseringen, og tro det eller ei, men mandagen ble det ikke laget noe ravioli, ikke et lite gram engang. Men jeg skulle ikke juble for tidlig, for i både går og i dag har pastamaskinen stått på benken, og jeg har rullet og rullet. Men det er ikke så ille, desutten er teknikken min forbedret, så jobben går raskere, dermed har jeg fått mulighet til å røre andre råvarer også. I går var jeg faktisk med på å legge opp forretter i À la carten. Det var kult.

Vannet er litt kaldere denne uka, men det stopper virkelig ikke vikingen Eilif fra å bade, jeg nyter det. Har virkelig blitt en badenymfe. Egentlig ganske rart, da det er kaldere enn det norske sommervannet, som jeg så og si aldri bader i.

Må også beklage til dere som savner outfitinnleggene. Jeg går kun i dress, så variasjonen på slike innlegg ville vært stusselig. Har heller ikke noen til å ta disse bildene av meg, da jeg synes det er for kleint å spørre. Prøver jo tross alt å innbille dem at jeg er litt tøff og norsk, og det motbevises lett med bilder av meg, poserende på en ruin i LaRochelle.

Nå ble det mye tekst, for jeg hadde virkelig skrivekløe. Det var deilig. Vil også takke for de fine ordene på forrige innlegg. Det var hyggelig. Nå går dagen fra meg, så jeg må løpe, vi blogges, håper jeg.

1 tanke på “Siden sist

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s