Ferie!

Paraplyen har foreløpig ikke vært et kjempekupp, for like etter jeg postet forrige innlegg, tittet solen frem, og siden har den stått på. Ikke om natten da.

20131018-180218.jpgDet er jo kanskje like greit, sol altså. Selvom jeg virkelig liker regn og grå høstdager, så skal jeg ikke klage på varmen, den er hjertelig velkommen. Men når sant skal sies, så savner jeg å kunne pakke meg inn i tepper og tykke gensere, sitte forran peisen med en chai latte (ikke kai late, May Conny).

Nå er er mine tre uker på Le comptoir des voyages ferdig, og en etterlengtet høstferie starter i dette sekund. Det skal bli deilig med to uker med ikke annet enn daffing og ostespising.

20131018-180157.jpg

I år har jeg egentlig lovet meg selv å ikke høre på julemusikk før første november, men jeg tar meg selv i å bryte det løftet gang på gang. Så jeg satt et nytt mål om ikke før høstferien, for da ser det litt lysere ut, og løftet er ikke brutt for mange ganger. Herregud jeg gleder meg. Kanskje mer enn noen gang før også. Home for christmas. 63(!) dager.

Det er kanskje det som er mest dritt med å ikke være i Norge, at jeg går glipp av den magiske desemberstemningen og adventstiden. Tror jeg må lage en julekalender til meg selv eller noe, for å få litt mer spenning. Men. Nå. Er. Det. Ferie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s