Bøker, nerd, meg

Dagene går i et. Jeg er blitt enda mer overbevist om at Bordeaux er noe av det mer fantastiske verden har å by på. Jeg har nye sko og gode minner. Lest ut boken min har jeg også gjort. Ferie er deilig.

20131025-114111.jpg
Apropos bok. Her om dagen fikk jeg en pakke med bøker fra mamma. Det var glede. Så nå leser jeg Senor Peregrino. Mistenker den for å være en skikkelig kjærringbok, som alle norsklærere ville elsket. Foreløpig positiv til den altså, jeg liker det. I tillegg har flere nå begynt å spørre om jeg vil de skal sende ned, og det setter jeg bare pris på.

20131025-114122.jpgSend en bok a.

Jeg har alltid forundret meg over folk som leser hele tiden, har planlagt sine neste bøker å lese før de engang er halvveis i det de leser, og som kan gå på nordli og kjøpe en bok sånn helt spontant. Plutselig har jeg blitt sånn selv. Vet ikke helt om jeg liker det, for etter min egen mening oser det ganske nerd av slike folk, men da jeg gikk forbi en bokbutikk i LaRochelle i går, kjente jeg plutselig en dragning og lengsel til å se hva de hadde i hyllene. Jeg er offisielt en kjiping.

20131025-114811.jpgDet er ikke meningen at dette skal være en bokblogg (selvom en kategori kunne vært gøy, men det synes jeg nå sikkert bare fordi jeg har blitt kjip), men jeg er virkelig fortapt i bøker om dagen. Bør kanskje få meg en ny hobby? Et marsvin eller noe?

Relativt dårlig ide. Desutten liker jeg ikke tanken på å nyte et marsvin med en varm kopp te. Tror jeg holder meg til bøker med det første. Uansett, livet er fint, bøker er fint, vi blogges

2 tanker på “Bøker, nerd, meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s