Matmarked

Man kan vel ikke være annet en lykkelig, når man blir dratt med på det lokale matmarkedet?

Det er iallefall lykke for meg. Kall meg gjerne enkel, men dette vil jeg leve på lenge. Lokale, sunne, ferske råvarer til en slikk og ingenting er kanskje det som får smilet mitt til å vise seg på sitt sterkeste. Altså, jeg smiler i dag.

20131026-155312.jpgI kveld skal Orane og jeg lage middag, fisk står på menyen. Jeg har enda ikke fått med meg hva slags fisk det er, bortsett fra at den var billig, siden vi kjøpte den etter klokken tolv, og ikke før. Hva slags fisk det er har vel egentlig ingen ting å si, så lenge den er fersk. Fersk fisk er kanskje det beste jeg vet å jobbe med, så da vi var på markedet i sted, og jeg så bod opp og bod ned fylt med fisk og skalldyr, rett fra havet, gliste jeg fra øre til øre. Fikk meg også til å savne tiden min på Brødrene Berggren i Sandefjord. Lukten av salt hav og smørflyndre kan vel neste ingenting måles opp mot?

20131026-155319.jpg Etterhvert dro vi videre, satt oss ned for et glass hvitvin og prat. Vin før lunsj, og livet er fint. (Det hørtes kanskje litt engstelig ut for min egen del)

Nå er derimot lunsjen fortært og planlegging av neste måltid har allerede begynt. Før jeg viste ord av det var jeg plutselig halveis i boken min i går, og det passet egentlig veldig fint, for like etter jeg postet forrige innlegg, kom postmannen med pakke til meg(hurra). Flere bøker fra mormor, så nå trenger jeg ikke bekymre meg for lite lesestoff en tid fremover. Men jeg tar avlikevel i mot flere bøker. Fortsetter denne leselysten er jeg nok gjennom de fleste ut november, om ikke før!

20131026-155025.jpgNå begynner filleteringen, så vi blogges.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s