Badekar, plis

I dag er en sånn dag hvor jeg egentlig bare har lyst til å ligge i et badekar, omkranset av telys og musikk fra høytalere fra et annet rom.

Er ikke sikker på hvorfor, men jeg hadde gitt alt i verden for å få noen timer i et badekar akkurat nå. Som om kroppen og sjelen min trenger det for å bli tilfreds. Så om du har et bad med badekar du vil låne bort noen morgentimer i juleferien, skrik ut, da kommer jeg.

Sånn bortsett fra å drømme om badekar og duftlys og badeskum, har jeg kommet så langt som til slutten av Senor Peregrino. Bare 40 sider igjen. Regner med den er et ferdig kapittel (hehe) i livet mitt senere i kveld. Da begynner jeg mest sannsynlig på Øya. Den bør være bra, da både mamma og mormor har sendt meg den, slik at jeg har to helt like eksemplarer. Er den bra kan jeg jo da faktisk lese den to ganger.

20131028-163257.jpg

Jeg synes å ha hatt rimelig rett om boken jeg nå leser, ganske fin og godt lesestoff, men ingen høydare. Absolutt en kjærringbok. Er litt uenig med omtalene på baksiden at den er årets leseropplevelse(anno 2006), men den er på ingen måte dårlig. Bare litt platt. Uansett er det fint tidsfordriv og gir en passe mulighet for lett ettertanke. Helt ok. Anbefaler den som noe å vile øynene på mellom lenger og mer dype bøker.

Det var ikke meningen at dette skulle bli en bokrapport eller en form for anmeldelse slik jeg skrev uttallige av på ungdomsskolen, men plutselig løp fingrene berserk over tastaturet og nå kan du lese om mine siste dagers leseropplevelse. Slik ble det, og det er greit. Jeg drømmer stadig om det badekaret da.

8 tanker på “Badekar, plis

  1. Siden både mormor og jeg er kjærringer er det vel stor sannsynlighet at du får kjærringbøker av oss😁 skal prøve å sende mannfolkbøker i neste forsendelse🌞🌞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s