Ta det piano

Jeg savner pianoet mitt så sykt. Skikkelig. Mye. Jeg tar meg selv noen ganger i å tenke hvorfor jeg levde før jeg så smått begynte å lære meg å spille piano og ta pianotimer. Det gir liksom livet en helt annen klang(hehee).

Uansett, det er kanskje noe av det jeg ser mest frem til ved å komme hjem til jul, gjenforenelse med pianoet. Er avlikevel litt redd for at jeg skal ha glemt alt og at fingrene ikke vil spille mer. Er jo tross alt ikke kjempe god. Begynte jo faktisk å spille i niende, og selvom det virker som en evighet siden jeg var så liten, er det bare tre år med spilling, noe som egentlig ikke er så mye.

Avlikevel savner jeg det utrolig, og er det en ting jeg virkelig ønsker meg over alt i verden, må det være et elpiano jeg kan trykke inn i mitt fremtidige krypinn om et års tid. For til neste år er det jo faktisk null internat eller vertsfamilie på meg. Da skal jeg jo leve for meg selv, være voksen. Gleder meg. Men gruer meg like mye. Har jeg da et piano jeg kan gjemme meg bak når det blir litt for mye voksenliv på lille meg, så jeg kan koble helt ut av denne verden og konsentrere meg om noe helt annet enn meg selv, blir det kanskje letter å ta resten av hverdagen piano? Ikke vet jeg. Jeg vil ha et piano. Savner det.

Det verste er all musikken jeg hører på for tiden, mye av det har så utrolig kule og gjennomførte pianoakkopagnement. Det gir meg så utrolig kløe i fingrene og en lengsel etter å ikke spille etter noen noter, men la melodien lede meg frem. For det er det beste med å spille, å ikke vite hva som kommer før du plutselig trykker ned en tangent, etterfulgt av en annen, og du plutselig har skapt noe nytt.

Piano, jeg savner deg.

3 tanker på “Ta det piano

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s