Regnværsstilongs og hjemmekontor

I dag regner det. Jeg liker regn.

20130811-161344.jpg Ihvertfall når jeg må sitte inne å gjøre lekser. Som nevnt er helgens lekser enda mer brevskriving, noe som faktisk er ganske greit. Jeg blir virkelig overrasket over hvor mye jeg egentlig kan og har lært på kun to uker.

Og nå er jeg faktisk halvveis i franskkurset, bare to uker igjen. Blir litt trist, for det er veldig gøy, men samtidig kan jeg virkelig ikke vente med å reise.

20130811-165709.jpg

Foruten leksene har jeg ikke gjort stort annet enn litt research på bloggfronten og prøvd å finne ut hva som er typisk blogg. Slik jeg har skjønt det har bloggere hele tiden masse spørsmål og kommentarer å svare på, samt kontor- og papirarbeid på hjemmekontoret.

Og det har ingen ting å si hvor travel du enn er, du må drikke kaffe til alt du gjør, uansett. Derfor satt jeg meg på kjøkkenet med en hel bunke av papirer jeg må lese og skrive under på.

20130811-162110.jpgKaffe på kontoret. #bloggpoeng.
Torsdagens innlegg med outfitbilder var faktisk veldig populært. Hele 104 forskjellige lesere. Lurer virkelig på hvem alle er.. Tenkte uansett å ta opp trenden, så her er det jeg har på meg i dag.

20130811-165023.jpg Regnvær=stilongs. Skulle gjerne skrevet hvor denne er fra, men jeg har lånt/stjålet den av en venn og den er så deilig at jeg ikke vil levere den tilbake.. Derfor skriver jeg heller ikke hvem jeg har lånt den av.
Bon dimanche!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s