Utplassering allerede

Er ikke sikker på om jeg har fortalt det, men i dag skal jeg på min første dag i utplassering. Jeg er sånn passe nervøs.

Jeg har vært i Frankrike i en måned, jeg snakker ikke fransk og nå skal jeg inn i et franskt kjøkken i tre uker, der de trolig ikke snakker engelsk og skrikefaktoren trolig er høy. Hjelp.

Restauranten er visstnok en av de bedre i LaRochelle, da den drives av en halvkjent kokkefamile som også har en restaurant med to stjerner i michellin. Plis hjelp meg a.

Det er jo helt sykt kult. Men jeg er helt sykt nervøs også. Og litt rart at jeg nå ikke skal ha vanlig skole før i november igjen, da det er to uker høstferie etter utplaseringen. Har jo akkurat begynt her og kommet i gang med skolen, og så skjer det noe nytt. Vel, jeg har jo blitt litt vant til nye ting det siste året, så det skal nok gå fint.

Det var da med stor glede Sandrine spurte om jeg ville være med i svømmehallen i går. Svømmehall i Frankrike er ikke som svømmehall i Norge. Var som er lite selvspa, og vi satt mer i hamam og sauna enn i vannet. Eilif ble glad og nervene roet seg. Tommel opp for fuktighet.

Tok meg en liten svømmetur i bassenget helt på slutten, etter konstant svømming i ti minutter var jeg plutselig helt sykt sliten. Kan løpe ganske langt og lenge før jeg blir sliten, men hele kroppen min var helt utslitt etter en kort økt. Må ha brukt en hel annen energi enn den jeg bruker til vanlig, for kjente meg ikke igjen i den.

Det beste var avlikevel når vi gikk i dusjen. Smurte meg inn i en helt fantastisk såpe som minnet meg om alt godt og lunt. Luktet akkurat som smaken av marvposteier. Da ble jeg julesyk altså.

Uansett, nå begynner dagen og jeg må løpe, så det var gårsdagen min, i korte trekk. Nå er det ut i bedrift. Hjelp.

1 tanke på “Utplassering allerede

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s