Oppdatering

Tiden flyr. Nå er det nesten en uke siden jeg skrev sist. Tiden flyr.

Denne uka gikk fort. Paris var fantastisk. I går var det fem uker til jeg kommer hjem. Jeg rekker nesten ikke puste.

Men serr, rugbykamp og Stade de France var kult. Sykt kult. Dritkult. Har også drukket så sykt mye god kaffe. Franskmenn kan kaffe. Og vin. Jeg liker vin. Og ost, men det har jeg nevnt noen ganger før. 20131116-230050.jpg
Jeg har liksom ikke helt den samme skrivelysten om dagen. Eller tiden, for den saks skyld. Tror egentlig det er et godt tegn. Hadde jeg oppdatert bloggen vært femte minutt hadde jeg ikke kunnet oppleve så mye som jeg gjør. For det gjør jeg. Opplever. Masse inntrykk, hele tiden. Når jeg kommer hjem blir nok vennene mine lei av alle historier og morsomheter. Brødrene mine også. Ikke mamma da. Hun elsker når jeg snakker. Ler gjør hun og. For er det en ting jeg har og gjør, så er det å oppleve sykt mye morsomt og rart. Det eneste som er litt mer merkelig, og som gjør ting enda mer morsomt er at det jo bare er jeg som legger merke til disse vanene og levemåtene franskmennene har, og hvor forskjellig noe er fra Norge. Jeg har jo ingen å dele alle disse tankene med når jeg tenker de, så det har blitt til at jeg nå har masse vitser og referanser som er så Interne at det bare er jeg selv som forstår dem.

Uansett, her kommer noen bilder fra de siste ukene og Paris. 20131116-225729.jpg
20131116-225753.jpg
And, nam
20131116-225742.jpg
20131116-225930.jpg
Livet er kult på internat, tross alt.
20131116-225944.jpg
Har også fått gallauniformen min denne uka. Franske gutter er ikke flinke til å ta bilder desverre, så dette bildet er litt så som så. Uansett, Utrolig fint snitt på den, bortsett fra at den virkelig strammer inn og fremhever rumpeballene mine, men hvem sier at det ikke kan være fint? I kvel har vi bare vært oss gutta og Orane, da Sandrine har vært med sine venninner, og derfor kom mennene dems hit. Har spist min første Boeuf Bourguignon. To ord; digg, nam.
For første gang jeg er her slutter lørdagen før halv to. Alle sluknet for en halvtime siden, og de var egentlig greit. Bonne nuit, vi blogges.

4 tanker på “Oppdatering

  1. Trodde du blogga så jeg slapp å høre jeg! Og btw, måten du skriver på gir meg flashbacks til pingvinhistorien din i 8. klasse:p hvis du skjønner hva jeg mener…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s