Nytt år og blogging

Hei bloggen og godt nytt år!!
Jeg glemte å si ifra, men jeg tok meg en julebloggpauseferie i julen. Jeg har egentlig skrevet et halvt innlegg som skulle blitt publisert lenge før jul, men jeg rakk plutselig aldri å skrive det ferdig. Jeg bør da kanskje ha som et nyttårsforsett å bli flinkere til å blogge oftere. Men jeg har ikke satt noe mål, de holdes jo sjelden.

Avlikevel håper jeg at jeg får blogget mer i år, for jeg liker virkelig å skrive, har bare ikke så mye tid eller alltid overskudd til det. Der følte jeg meg litt som voe med denne forklaringen, men men.

Året har begynt overaskende bra. Det var rart å reise tilbake til LaRochelle, å komme tilbake til en hverdag, som mitt franske liv nå plutselig har blitt. Det ville jeg ikke kalle det før jul, men det er det nå blitt, noe som faktisk er en utrolig god følelse. Lenge leve hverdag. Trist med avskjed med venner og familie, selvfølgelig, men jeg overlever. Nå er det jo faktisk bare en måned til jeg ser dem igjen, da jeg skal hjem i februar for litt forskjellig ting og ærender.

20140122-100758.jpgSom sagt er hverdagen i gang. Jeg er allerede på årets tredje bok, drukket en del vin og gått mye i dress. Alt er som det skal være. Jeg har det faktisk veldig godt. Jeg føler nå at jeg kan kalle flere av folkene her venner og Fransken min begynner virkelig å kunne kalles språk også.

20140122-101628.jpg
Jeg har allerede flere gode historier jeg kunne skrevet om, noen mindre passende enn andre. (Nei fru.Torvik, ikke det du tenkte nå (for dere som ikke skjønte denne ytterst interne interniteten les her)) Noen historier kommer kanskje siden, men ikke i dette innlegget. Vet ikke helt hvor mye jeg vil dele av alle morsomheter som hender meg på bloggen, da jeg liker å være midtpunkt av situajoner og fortelle ferske historier ingen har hørt før. De som da har lest det allerede vil jo av erfaring fra juleferien ikke høre om det på nytt og jeg mister øyeblikket mitt. På en annen side er det kun det jeg har skrevet om her på bloggen jeg husker fra september, oktober og november. Veldig rart egentlig, men sikkert fordi jeg da har gått gjennom og bearbeidet situasjonene i hodet for å kunne fortelle dem her. Uansett, det blir nok noe nedskrevet, i alle fall, og blogging skal det bli. Håper og satser jeg på.

Jeg kunne lage et innlegg av hva jeg fikk til jul, men da hadde jeg virkelig avslørt hvor en kjip og kjedelig person jeg er. Det at jeg har en kategori her på bloggen som heter bok sier jo kanskje alt? Uansett, jeg fikk ikke et eneste klesplagg eller noe slikt som vanlige syttenåringer ønsker seg, men derimot en del julepynt i dansk design. Og det går egentlig greit.

Med en liten forsinkelse ønsker jeg alle igjen et godt nytt år, og håper det har vært bra så langt, jeg er spent på fortsettelsen.

20140121-202349.jpgOg ja, jeg hadde en fantastisk jul.

2 tanker på “Nytt år og blogging

  1. Det var hyggelig å høre fra deg igjen. Jeg syns du er kjempeflink til å skrive og fortelle om hva som skjer med deg. Ikke la det bli for mye vin, husk at du er en UNG mann. Klem fra mormor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s